Sajter varje student måste känna till

Det finns många olika webbplatser på internet. Och även om många av dem är värdelösa finns det några som du helt enkelt inte kan leva utan när du väl har upptäckt dem.

Tanken med det här blogginlägget är att vi tänkte dela med oss av fyra sådana webbplatser som varje student bör känna till. Dessa webbplatser kommer att göra ditt liv enklare och hjälpa dig att spara massor av pengar!

Tradera

Tradera är en webbplats där du kan köpa och sälja begagnade föremål. Den är perfekt för studenter som letar efter billiga alternativ till nya saker. Du kan hitta allt från kläder och läroböcker till möbler och elektronik.

Tradera är en av de mest populära köp- och säljplattformarna i Sverige, vilket innebär att det alltid finns väldigt mycket stor chans att köpare och säljare kan hitta varandra.

Prisjakt

Prisjakt är en webbplats som ger dig en översikt över priserna på olika produkter från olika butiker och webbplatser.

På så sätt kan du enkelt se vilken butik som har produkten till det billigaste priset. Om dina prioriteringar är att spara pengar och få bra erbjudanden kan den här webbplatsen därför vara perfekt för dig!

Studentio

Studentio är en webbplats som alla studenter har användning av. Där kan du nämligen jämföra och hitta de bästa leverantörerna av studentmössor. Genom att använda dig av deras kostnadsfria tjänst kan du försäkra dig om att du kommer bli nöjd med den studentmössa som du köper.

Utöver detta kan det vara värt att nämna att du hos Studentio även kan jämföra studentplakat, stundetpresenter och studentkort.

Wikipedia

Wikipedia är en webbplats som alla känner till. Den kan användas för att hitta information om i stort sett allt och alla ämnen som du någonsin kommer att ha i skolan eller universitetet.

Utöver detta har Wikipedia också andra riktigt bra funktioner. Du kan till exempel skapa ett eget konto och spara specifika sidor så att du lättare kan komma åt dem.